شاخصهای بازار سهام در پایان بورس امروز در خواب فرو رفتند. اگرچه شاخص کل مثبت بود اما تنها 652 واحد بالا رفت. با این حال، وضعیت شرکتهای کوچک و متوسط بهتر بود و عموماً رشد مناسبی را تجربه کردند.
در معاملات روز سهشنبه چهارم اردیبهشت ماه 1403، شاخص کل بورس تهران 13 هزار و 421 واحد نسبت به روز کاری گذشته پایینتر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 303 هزار و 382 واحد رسید.
در معاملات روز شنبه یکم اردیبهشت ماه 1403، شاخص کل بورس تهران 77 هزار و 643 واحد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 285 هزار و 857 واحد رسید.
صنعت فولاد و فلزات اساسی یکی از بزرگترین صنایع بورسی کشور است که تحرکات در این گروه، میتواند کلیت بازار را تحت تاثیر خود قرار دهد؛ هر چند در این میان فولاد مبارکه با در اختیار داشتن سهم ۱.۵ درصدی از تولید ناخالص ملی (GNP) تاثیرگذاری خود را بر روی صنعت و به تبع آن کل بورس ثابت کرده است که از این رو رصد تحرکات فولاد مبارکه میتواند به تنهایی موقعیتهای ...
پس از افت هیجانی شاخص بورس در دو روز گذشته، امروز این بازار سبزپوش شد؛ به طوری که شاخص کل با رشد بیش از ۱۰ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۲۰۶ هزار واحد رسید.
برخی فعالان بازار سرمایه در خصوص چشمانداز شاخص کل در سال ۱۴۰۳، علل افت و رشد آن و در نهایت صنایع پر اقبال را بررسی کرده اند که در این میان، نکته جالب این است که تقریبا تمام آنها صنعت خودرو را پیشران بازار سرمایه در سال ۱۴۰۳ میدانند.
بیش از 31 ماه از شروع به کار دولت ابراهیم رئیسی میگذرد. دوره فعالیت دولت سیزدهم را میتوان از جنبههای گوناگون اقتصادی بررسی کرد. رونق و رشد بازار سرمایه نیز یکی از این جنبههاست که لزوما به معنی عملکرد مثبت یا منفی دولت نیست اما میتواند تکمیل کننده پازلی باشد که در نهایت نمایی از وضعیت کلی اقتصاد ایران و جهت گیریها و سیاست گذاری دولت باشد.
یک کارشناس با پیشبینی وضعیت بورس در سال ۱۴۰۳ گفت: شاخص کل در کوتاهمدت توانایی فتح مجدد ۲ میلیون ۶۰۰ هزار واحد را دارد و در بلندمدت و با شکست این عدد میتواند به اعدادی بالای ۴ میلیون واحد برسد.